Thuis

Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De gebruikte kleding van mensen voor verkoop
Van goede kwaliteit De gebruikte kleding van mensen voor verkoop
Klantenoverzichten
De gebruikte klerencontainer is ons pakhuis vorige week aangekomen. De kwaliteit was goed. Onze klanten hielden van het. Dank voor het geven van ons professionele suggesties. Wij hopen om zaken op lange termijn met uw bedrijf in furture te doen.

—— M. Mnyogwe van Ghana

Gouden leverancier, goede kwaliteit, professionele verkoop, en snel het verschepen! Ik adviseer. Verdient 5 sterren!

—— Georges van Togo

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd. Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd.

 • lopende band

  Who wij zijn:


  1, HOLITEX is het leiden en een professionele fabrikant van gebruikte kleren, gebruikte schoenen, gebruikte zakken. Wij concentreren ons bij de kwaliteitscontrole. Met het principe dat de kwaliteit ons leven is, zijn wij geëngageerd om onze klanten hoog te leveren - kwaliteitsgoederen.
  2. Wij worden gevestigd in Guangzhou die de handelszaken van China certer is. Onze facotry bezet 8000 vierkante meters met 60 professionele geschoolde arbeiders. Met 6 productie stroom-lijnen en het in balen verpakken 4 machine, kunnen wij 35 containers produceren elke maand.
  3. Wij zijn bezig geweest met dit gebruikte kledende bedrijfsgebied meer dan 7 jaar. Wij worden ervaren om hoogte te verzamelen - kwaliteits grondstof. Wij worden gewijd om onze goederen van de klanten beste kwaliteit met redelijke prijs te leveren.

  Wat wij:


  1. De beroeps leidde en ervoer arbeiders aan soortgoederen volgens op de sorterende regels van de klant.
  2. Bezit ons eigen bijzonder systeem van de grondstoffenlevering. Onze eigen professionele kopende managers verzamelen hoogte - kwaliteits grondstoffen slechts van steden op het eerste niveau die onze schone grondstoffen en manier ervoor zorgen.
  3. Wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. Wij voeren strikte kwaliteitscontrole tijdens elk productieproces uit om hoogte te verzekeren - kwaliteitsgoederen voor onze klanten.

   

  De DIENST voor klanten:


  1. De professionele cargadoordienst. Redelijke vracht met veiligheid het verschepen.
  2. Vrije aankoopdienst en de vrije ladingsdienst. Wij zijn gelukkig om klanten te helpen om goederenproducten te kopen als de klanten vragen. Wij zijn professioneel om klanten te helpen om bouwmaterialen, TV, zonnepaneelsysteem enz. te kopen. Het is vrij om goederen in ons pakhuis te houden die ondertussen is ook vrij laden.
  3.Documents aangeboden. Naast rekening en verpakkingslijst, kunnen wij noodzakelijke documenten voor klanten, zoals COC, GEZONDHEIDSCERTIFICAAT, BEROKINGScertificaat, CNCA enz. voorbereiden.

Contactgegevens
Guangzhou Holitex Comercial Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: 86-138-29714748

Fax: 86-020-36933239

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)